Kanna, siirrä, siivoa

Huh millainen viimeiset viisi päivää on ollut! On kannettu, siirretty, pakattu, purettu ja siivottu.
Koti alkaa kuitenkin näyttämään kodilta, mikä on aika kiva! Tämän jälkeen voin taas keskittyä olennaiseen: treenaamiseen Mt. Blancia varten.

Muuttorumba Helsinkiin sisälsi myös tiistaina pitkän shoppailupäivän sohvakaupoilla, sillä myin pienen yksiön sohvani pois ja tilalle saapui isompi löhölinna. Sohvat on kyllä todella kalliita! Suhteutan monen uuden sohvan 1500e hintaa vuorimatkoihin ja siihen, kuinka pitkälle reissulle sillä rahalla pääsee. Siksipä kotiin tuli Ikean sohva, joka on itseasiassa oikein hyvä ja mukava istua sekä vain murto-osan tuosta puolikkaan Nepalin vuorimatkan hinnasta.

Vaihtoehto nro 1

Vaihtoehto nro 2

Lopullinen valinta

Mutta siihen treenaamiseen… Suunnitelmani ovat nyt seuraavanlaiset: jatkan vielä kuukauden crossfittiä peruskunnon ja “off-season” – treeninäni. Sen jälkeen kesä-, heinä-, ja elokuussa tarkoituksena on treenata taas rinkan kanssa monipuolisemmin sekä kävellä vuoristokengät sisään. Tämä vaihe tullee sisältämään pitkäkestoisia treenejä, mutta myös salilla käymistä.

Viimeisen parin päivän aikana olen käynyt “normisalilla” taas pitkästä aikaan ja olen hieman yllättynyt, että vaikka tietyllä tavalla odotin näitä käyntejä, niin silti olen ollut hieman pettynyt. Kauheasti ihmisiä, tavarat ja painot hukassa ja se, mikä on todella outoa: peilejä joka puolella!

Crossfitsalilla niitä ei meinaa ollut. Kävin myös kokeilemassa yhtä crossfit-salia Helsingissä ja toiselle olen vielä menossa ennen kuin päätän kummalla jatkan seuraavan kuukauden. Oman paikan etsiminen on siis alkanut ja sellainen varmasti löytyy myös täältä Helsingistä. Omalle epämukavuusalueelle joutuu joka tapauksessa astumaan, sillä uudet rutiinit ja tavat toimia tulee muokkaantumaan varmasti uuden salin ja sen käytäntöjen myötä.

Rutiinien löytäminen onkin seuraava vaihe tämän kanna, siirrä ja siivoa rupeaman jälkeen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s