Tasan seitsemän vuotta

Siihen kun täytän 30. Siihen, että kiipeän Everestin.

Täytin siis eilen 23 vuotta, mutta päivä sisälsi oikeastaan aika paljon isompiakin merkkipaaluja kuin syntymäpäivät.

Tein eilen nimittäin myös KTM tutkintoni viimeisen tentin ja sen mennessä toivottavasti läpi, minulla on suoritettavana enää Pro Gradu – tutkielma ja tämän jälkeen valmistun. Tämä jos jokin oli mielestäni juhlimisen arvoista!

Tämän viimeisen tentin lisäksi tämä viikko on ollut melko kiireinen, sillä huomenna on muutto edessä Helsinkiin. Muutto on sikäli hieman erilaisempi kuin aiemmin, nyt paluumuuttoa Lappeenrantaan ei ainakaan toistaiseksi oli tiedossa.

Tämä on oikeastaan tosi merkittävä kohta ja käännekohta nimenomaan omassa elämässäni: opinnot ovat todella loppusuoralla, muutto Helsinkiin töiden perässä on edessä, mutta kuitenkin tulevaisuus on syyskuun jälkeen täysin avoinna kaikelle ja kaikille eri vaihtoehdoille. Gradupaikka, aihe, työpaikka, vakituinen työ, kaikki on oikeastaan hieman avoinna. Se jos joku on varmaa, että nykyiseen opiskelijaelämään verrattuna arki tulee todennäköisesti hieman muuttumaan.

23 vuotta on ollut pitkään unelmaikäni. Miksi? No tarkkaa syytä en oikeastaan muista, mutta muistan näin miettineeni jo pitkään. Syy on ehkä kuitenkin se, että 23 vuotias on aikuinen, mutta kuitenkin vielä niin nuori että koko elämä on käytännössä edessä. Toki elämä tämäkin jälkeen on varmasti aivan yhtä siistiä, sillä sehän on pitkälti myös omasta asenteesta kiinni. Tuleva vuosi olkoonkin kuitenkin odottamisen arvoista ja sen tavoitteena on olla vielä parempi kuin edeltäjänsä!

Joimme onnistumisille myös lasilliset kuohuvaa!

Seitsemän vuotta kuulostaa pitkältä, mutta uskoisin ajan menevän hyvin nopeasti. Siivittäähän tätä odotusta myös muiden vuorien kiipeäminen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s