Inspiraatiota

Tapasimme tänä viikonloppuna Nepalin 2013 ryhmän kanssa. Meillä oli poikkeuksellisen hauska matka Nepalissa ja porukasta tuli lyhyessä ajassa mielestäni aivan mahtava. Naurettiin paljon siitä huolimatta, että ryhmässä oli täysin eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä. Persoonia joka lähtöön, mutta kuitenkin kaikki mielestäni yhdistää ehtymätön mielenkiinto kauniita maisemia, ulkoilmaa, vuoria ja oman elämän seikkailuja kohtaan.

Vuorokausi hyvässä seurassa inspiroi. Koen todella tärkeänä sen, kuinka muiden ihmisten kokemuksista voi oppia ja vinkkejä voi hyödyntää omilla reissuilla. Tästä porukasta tulikin ideoita paljon! Huippuvuoret, Islanti, Dolomiitit, Hyuana Potosi, Kilpisjärvi, thriatlon, hiihtovaellus, varusteet, teltat, Kirgisia ja monen monta muuta uutta ideaa, mihin suunnata seuraavaksi.

Jengi 5000 metrissä

Tässä piileekin retkikunnan paras anti: toisilleen tuntemattomat ihmiset matkustavat muutaman viikon yhdessä ulkomaailmasta erillään ja sen jälkeen ryhmästä tulee niin yhtenäinen, että olemme tavanneet vähintäänkin kerran vuodessa matkan jälkeen. Elinikäisiä ystävyyssuhteita sanon minä. Inspiraatiota, josta voi olla vain kiitollinen ja tuntea olevansa täysin etuoikeutettu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s