Lievämuotoinen paniikki ja jännitys

Tänään olen juossut pää kolmantena jalkana koko aamun kaupungilla hoitamassa viimeisiä asioita.

Nyt voin VIHDOIN sanoa, että kaikki tavarat on hankittu. On niitä muuten hankittu ja kaikkea ihan pientä on ollut hankittavana vielä viime hetkille asti… Kuten esimerkiksi varapatterit, kädenlämmittimiä, HYVÄÄ kinesioteippiä ja urheiluteippiä, jolla teipata mahdollisia rakkoja. Nyt kaikki on valmiina.
Pakkaan nyt viimeisen kerran ja viimeiset tavarat kassiin ja sen jälkeen kassi on valmis. Olen tänään huomannut olevani ylivirittyneessä stressitilassa ja paniikki on silloin tällöin hiipinyt ja nostanut päätään. Kaikkein eniten olen panikoinut eniten lentojeni suhteen.
En saanut tehtyä check-inniä kuin Madridiin ja soitin Lan Airlinesille ja tarkistin, että minulla on tosiaan jatkolento olemassa. Sitten soitin Finnairille ja he neuvoivat peruuttamaan check-innin ja tekemään sen vasta kentällä, jolloin kenttävirkailijat pystyvät auttamaan kaikkien lentolipulla olevien lentojen boarding passin tulostamisessa. Tämä ohje rauhoitti mieltäni.
On hassua, että vaikka olen matkustellut mielestäni jo melko paljon, niin ennen tälläistä lentostressiä ei ole ollut. Olen luottanut, että maksetut lennot ovat olleet olemassa ja piste. Nyt kuitenkin on sen verran tärkeä matka tiedossa, että minua on jo etukäteen (huvittavaa ja todennäköisesti turhaan) pelottanut, että menen kentälle ja minulle sanotaan ettei lentoja ole olemassa.
Noh, nyt kahdesta mielestäni luotettavasta lähteestä on vahvistettu, että minulla tosiaan on lennot. Jännittää, paniikki hiipii ja silti yritän perustella täydellä järjellä, että ne lennot on olemassa ja tämän kaltainen höperö panikoiminen on täydellisen turhaa. 
Onneksi kaikkeen lievään paniikkiin helpotusta minulle tuo se ajatus, että olen pian vuorimaisemissa ja kun istun koneessani Madridista Santiagoon ja näen laukkuni Mendozassassa olen todella onnellinen.
Annapurna Circuit noin 5000 metriä
Tulen päivittämään blogiani reissusta sen verran kuin kykenen. Kirjaan tietysti fiiliksiä paperille ylös matkapäiväkirjaani ja tulen niitä tekstejä vielä reissun jälkeen täällä julkaisemaan. Mielenkiintoista tulee olemaan varmasti se, millaisia fiiliksiä tulee käymään läpi vuorilla.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s