Pakkaa kassi, älä panikoi

Tänään on ollut Lappeenrannassa viimeisten tavaroiden kokoamista. Huomenna suuntaan sitten kohti Lahtea äitini luo.

Tavarat alkavat käytännössä olla nyt valmiina. Pakkauslistani on kuitenkin vielä täynnä yliviivauskynää, sillä osan puuttuvista tavaroista hankin Lahdesta, osa odottaa Helsingissä ja viimeiset elintärkeät tarvittavat osaset kuten Snickers – patukat hankin Mendozasta.

Pakkaamisprosessiin on kuulunut jokaisen tavaran yksittäinen kuvaaminen ja kirjaaminen Wordiin. Jos kassini tulee jossain vaiheessa häviämään haluan, että minulla on todisteet matkavakuutustani varten, mitä tavaraa kassissani on ollut. Matkaa varten olen myös laajentanut matkatavaravakuutustani, sillä mukaani lähtee vaatehuoneeni kalliimmat varusteet ja muut varusteet.

Tällä viikolla valmistautumistani on hieman häirinnyt kipeytynyt vasen hartia. Hartia on ollut todella jumissa ja kipuillut etenkin tenttiin lukiessa. Luulin hieronnan auttavan, ja varmasti se auttoikin, mutta edelleen hartia on kuin krampissa. Ohjeeksi kipuun sai – älä panikoi, anna sen palautua, lepää ja syö.

Okei, eli nyt ei ole oikeasti oikea hetki luoda paniikkia. Kipu todennäköisesti lähtee juuri edellä esitetyillä ohjeilla ja tämän hetkinen lihasjumi on vain ohimenevää oireilua treenaamisen lopettamisesta ja palautumisen alkamisesta.

Äitini luona odottavat myös nämä mahtavat kamut!

Syön, lepään, hymyilen ja rentoudun – pakkaan kassini enkä panikoi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s