Hups, ei mun pitänyt… Mutku!

Eilen matkasin Helsinkiin tarkoituksena ostaa kiipeilykypärä ja nähdä telttakamua. Kävin myös Amer Sportin Brandstoressa Suunnon huollossa tarkastuttamassa kelloni.

En lähtenyt reppua ostamaan…

Amer Sportin brändeihin kuuluu muun muassa Arctreryx, jonka varusteita olen tässä pikku hiljaa haalinut itselleni.  Kirjoittelen varusteista vielä tarkemmin, mutta mielestäni kyseinen merkki on yksinkertaisesti paras. Parhautensa lisäksi varusteet ovat törkeän hienoja! Värit on mahtavia ja vaatteet näyttävät hyvältä, mistä tulee toki suurta plussaa.

Eilisestä päivästä tuli odotettua parempi! Siis todellinen huippupäivä. Kaikki tarvittavat asiat tuli hoidettua ja siihen päälle vielä rutkasti lisää. Matkalle lähteminen alkaa muuttumaan päivä päivältä todellisemmaksi ja ajankohtaisemmaksi. Telttakamun tapaaminen viimeistään herätteli matka-Annin ajatuksia esiin.

Hups, mutku se vastasi tarpeita täydellisesti!

Paljon hoidettavia asioita on vielä jäljellä: matkavakuutuksen viilaaminen, tavaroiden koepakkaaminen, tarvikkeita apteekista (vieläkin, vaikka sen jo melkein tyhjensin!), asioiden tarkistamista retkikunnan kanssa, tavaroiden testaamista ja paikkatarvikkeiden hankkimista. Siis pitkä lista, johon käytännössä tulee päivittäin vielä lisää asioita.

Olen kirjoittanut aina listaani koko ajan uusia asioita sitä mukaan, kun niitä tulee mieleen. Muuten asiat unohtuu kovin helposti tai jäävät vaivaamaan päätä. Toteutan tälläisiä listoja myös muussakin elämässä kuin matkan suunnittelussa. Kouluhommat, työhommat ja näiden kaikkien kompinaatioiden muistaminen on todella paljon helpompaa kun ne ovat listassa ylhäällä ja niitä voi viivata yli sitä mukaan kun ne tulee tehtyä. Voisin suositella tätä keinoa ihan kaikille!

Vertaistuki on kyllä ihmeellinen asia tässä hommassa. Tuntui todella hyvältä nähdä telttakamua ja huomata, että samoja asioita ollaan pohdittu ja samankaltaisten asioiden kanssa on painiskeltu tässä syksyn aikana. Myös sellaista tervettä jännitystä on ilmassa, jännitys saattaa tilanteesta riippuen olla mukavaa tai toisaalta myös pelon puolelle kääntyvää. Kokonaisvaltaisesti fiilis on kuitenkin selkeesti todella positiivisen odottavainen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s