Armollinen kidutus

Onneksi tänään ei ole perjantai 13. päivä. On ollut monta hetkeä, jolloin kaikki olisi voinut mennä pieleen. Heräsin erittäin huonojen yöunien jälkeen aamulla aikasin salille, jotta kerkesin käydä treenaamassa ennen todellisen päivän alkua. Mietin aamun alkaessa, että vain hullut treenaavat ennen kello aamu seitsemää. Päätin kuitenkin antaa keholle armoa ja lämmitellä  rauhassa, jolloin treeni kulkisi. Jälkeen päin fiilis on mahtava, treeni kulki ja jälkeen päin olo oli taas kerran täysin itsensä ylittänyt arjen sankari.

Mistä otsikko sitten tulee? Olin tänään monen suosittelun, suostuttelun ja suunnittelun jälkeen varannut ajan jalkojen hierontaan. Jos jokin asia on tullut selväksi tässä syksyn aikana, niin ainakin se, että tuhannet boksille nousut, kyykyt ja hypyt jumittavat jalkoja. Toisinaan jalat ovat olleet kosketusherkät, olen herännyt öisin jalkojen outoon ikään kuin sykkivään kipuun. Tiedossa oli, että tuleva hieronta olisi melko kivulias. Olihan se, mutta kestettävissä. Ja ai että, miten hyvä fiilis on nyt! Jokaisen kivuliaan kohdan arvoista sanon minä. Lisäksi minulle näytettiin todella hyviä liikkeitä, joilla voin itse huoltaa kehoani jatkossa. Tämä oli armollinen kidutus.
Todistusaineistoa siitä, että oikeasti venyttelen myös kotona
No, koska pelkkä hieronta ei riittänyt, niin tietenkin olin myös buukannut viisaudenhampaan leikkauksen samalle päivälle. Kukaan ei varmastikkaan nauti hammaslääkäristä, mutta tuntuu että jos jotain asiaa voi inhota niin hammaslääkäri. Onneksi lääkärissä oli todella mukava tunnelma ja hammas lähti nätisti pois. Ikävinhän osuus on se puuduttaminen ja pistäminen. Rystyset valkoisena puristin käsiä ristiin ja sillä puudutuksestakin selvittiin. Nyt on enää hampaan jälkihoito eli lepääminen suoritettavana. Tämäkin oli armollinen kidutus.
No, jotta armollisuus ei olisi niin yksinkertaista on minulla edessä vielä tänään tentti. Kidutuksesta ei voi kyllä tässä vaiheessa enää puhua, sillä tentin aihe on ollut todella mielenkiintoinen ja antanut hyviä ideoita tulevaisuutta varten. Tentin ajankohta perjantaina klo 17-20 voi toki nähdä tietynlaisena armollisena tai vähemmän armollisena kidutuksena.
Näistä kaikista asioista selvinneenä olen taas yhden askeleen lähempänä Aconcaguaa. JES!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s